Enzo Stroo klopt op de deur: ‘Door mijn stijgende progressie word ik beloond’

Tekst: TjerkstraMedia
Foto: Orangepics

Goed spel en tien treffers bij Jong heeft FC Volendam-trainer Robert Molenaar doen besluiten om Enzo Stroo al vier keer op te nemen in de wedstrijdselectie. Tegen FC Emmen (uit), FC Den Bosch (thuis), Jong FC Utrecht (uit) en VVV-Venlo (thuis) mocht Stroo, die zijn wedstrijden speelt bij Jong FC Volendam, op de bank plaatsnemen en zelfs drie keer invallen. Scoren deed hij nog niet, maar zijn invalbeurten bleven niet onopgemerkt.

Nadat Gyliano van Velzen, het creatieve brein in de voorhoede, in de afgelopen transferperiode werd verkocht aan Roda JC, blijft het in de aanvalslinie zoeken bij FC Volendam. Van de flanken komen weinig ballen, de voorhoedespelers weten elkaar (nog) niet te vinden en bovendien zijn de spitsen Bert Steltenpool en Dennis van der Heijden identiek.

Mogelijk kan Enzo Stroo de missing link zijn. De 22-jarige spits klopt op de deur bij de technische staf van het eerste team. Dat moge duidelijk zijn. Stroo, die afgelopen zomer op amateurbasis overkwam van Zilvermeeuwen, maakt een fantastische progressie door. “Door mijn stijgende progressie word ik beloond en ben ik een aantal keren geselecteerd voor het eerste team. En dat is fantastisch”, zegt Stroo in een korte reactie tegen TjerkstraMedia.

“Over mijn prestaties in de afgelopen maanden ben ik zeer tevreden. Ik heb met de club een gesprek gehad over mijn ontwikkeling. De club ziet uiteraard ook mijn progressie. Ik hoop dat deze progressie leidt naar contractverlenging. Ik blijf me best doen en dan hoop ik op het beste”, geeft Stroo bescheiden aan. “Ik moet me blijven ontwikkelen en progressie boeken. En goed blijven spelen en scoren uiteraard.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *