Molenaar toe aan vervolgstap, trainer stopt bij FC Volendam

Foto: Joop Kappert

Robert Molenaar en FC Volendam stoppen na dit seizoen de samenwerking. De hoofdtrainer ambieert een vervolgstap. De coach stond twee seizoenen voor de selectie van FC Volendam. In zijn eerste seizoen werd de eerste periode gepakt en werden de play-offs behaald. Ook dit seizoen zal Volendam vermoedelijk deelnemen aan het toetje na de competitie.

Robert Molenaar op de clubsite van de FC: “We hebben de afgelopen twee seizoenen, samen met de technische staf, de sportieve prestaties verder verbeterd en er is, mede door de offensieve en aantrekkelijke speelstijl, op vele fronten, méér uit het voetbalbedrijf FC Volendam gehaald. Veel (jonge) spelers hebben zich doorontwikkeld en er is op zowel voetbaltechnisch- als tactisch gebied veel progressie geboekt. Ik wil de supporters bedanken voor hun onvoorwaardelijke steun aan het team en de club voor de kans die ze mij hebben geboden en waarbij ik elke dag met veel plezier met iedereen binnen alle geledingen van de organisatie heb samengewerkt! Dankzij FC Volendam heb ik een leerzame periode mogen ervaren, waarbij ik voor mijzelf heb besloten dat ik toe ben aan een logische vervolgstap in mijn carrière.”

Misha Salden: “We zijn Robert Molenaar dankbaar voor zijn periode als hoofdtrainer bij FC Volendam. Samen met zijn stafleden heeft hij hard gewerkt en meegeholpen om de organisatie en manier van werken bij FC Volendam naar een hoger niveau te tillen. De afgelopen twee seizoenen is er met tomeloze inzet gewerkt aan de individuele ontwikkeling van de spelers en het gehele team. We hebben gezamenlijk nog een mooi streven om het seizoen fantastisch af te sluiten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *