RKC Waalwijk bindt hoofdtrainer Van den Berg

Foto: RKC Waalwijk

Peter van den Berg blijft langer bij RKC Waalwijk. De oefenmeester heeft zijn aflopende contract bij ‘Wolluk’ met één jaar verlengd. De voormalig verdediger van onder meer Excelsior, Feyenoord en FC Den Bosch is sinds februari 2015 hoofdtrainer van de huidige nummer negen van de Jupiler League.

Algemeen directeur Remco Oversier op het digitale thuis van de eerstedivisionist: “Peter is in een hele roerige periode begonnen aan zijn klus bij RKC Waalwijk. Toen we Peter aantrokken kozen we heel bewust voor een talentvolle en professionele trainer met een RKC-achtergrond, waarmee we samen weer in de lift konden stappen. De afgelopen seizoenen heeft hij samen met ons de weg omhoog weer ingeslagen en het is dan ook niet meer dan logisch dat dit beleid een gepast vervolg krijgt. Onze gezamenlijke ambities reiken nog steeds verder dan de huidige positie op de ranglijst en middels deze verlenging onderstrepen we de wens om samen verder te groeien.”

Ook Van den Berg reageerde op het verlengen van zijn verbintenis: “Voor mijn gevoel ben ik nog niet klaar hier en ik ben dan ook blij dat ik volgend seizoen samen met de club verder kan bouwen aan de toekomst van RKC.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *