VVV-Venlo zegt contracten formeel op

Foto: Glenn Bremmers

De opties in de contracten met Leandro Resida, Tim Receveur (foto), Cendrino Misidjan en Rintaro Tashima zijn door VVV-Venlo niet gelicht. Een definitief afscheid hoeft het niet te zijn. VVV-Venlo kan in een later stadium nog in gesprek gaan met deze spelers over een mogelijk nieuwe overeenkomst.

Conform de regels van de CAO voor contractspelers dient VVV-Venlo jaarlijks voor 1 april aflopende (verlengde) contracten formeel op te zeggen.

Ook de contracten van de volgende spelers zijn aflopend. Delano van Crooy, Jerold Promes, Johnatan Opoku en Moreno Rutten. Met deze spelers is VVV-Venlo in gesprek over een mogelijke contractverlenging. De optie in de overeenkomst met Torino Hunte is gelicht, waardoor Torino Hunte ook komend seizoen onder contract staat bij VVV-Venlo.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *