Receveur moet speelminuten maken, vertrek bij VVV-Venlo aannemelijk

Foto: Glenn Bremmers

De wegen van Tim Receveur en VVV-Venlo gaan mogelijk scheiden. Dat heeft Zabih Etemadi, belangenbehartiger van Receveur in gesprek met TjerkstraMedia CW laten weten. De middenvelder kwam dit seizoen slechts in vijftien wedstrijden voor in de plannen van hoofdtrainer Maurice Steijn. De lange periode out vanwege een blessure en de gehanteerde speelwijze speelde Receveur parten.

“VVV en Tim hebben een tweezijdige optie om te verlengen, alleen we hebben beiden uitgesproken dat het voor beide partijen beter is om de opties niet te lichten”, zegt Etemadi. “Voor Tim is het belangrijk dat hij het komend seizoen veel meer gaat spelen. Tim is een speler met veel voetballend vermogen die nog de stap naar de Eredivisie zou kunnen maken. Alleen hij moet eerst veel meer speelminuten gaan maken. Dus de kans is aannemelijk dat Tim volgend seizoen bij een andere club zal spelen dan VVV-Venlo.”

“Zeg nooit nooit in voetbal, maar de kans is niet heel groot dat Receveur met VVV-Venlo de Eredivisie in zal gaan”, sluit Etemadi af.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *