Contractnieuws bij PEC Zwolle: sterkhouder gaat voor elfde seizoen

Foto: Orangepics

Kingsley Ehizibue en Bram van Polen blijven bij PEC Zwolle. De eredivisionist heeft de optie in de contracten gelicht. Ook de optie in het contract van de Tsjech Josef Kvida werd gelicht. Deze spelers hadden een aflopende overeenkomst in Zwolle. Van Polen gaat voor zijn elfde seizoen in de IJsselstad. Hij kwam in 2007 over van Vitesse.

Voor Dirk Marcellis, Danny Holla en Kevin Begois is de toekomst nog onzeker. De contracten van het trio zijn formeel opgezegd. Begois vertrekt sowieso, Marcellis en Holla zijn in gesprek met technisch directeur Gerard Nijkamp, die tegen VI niets kwijt wilde over de nieuwe hoofdtrainer. Vermoedelijk tekent John Van’t Schip een tweejarige verbintenis bij PEC.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *