Fortuna Sittard bindt talenten

Foto: Orangepics

Dries Saddiki en Gavin Vlijter (foto) blijven bij Fortuna Sittard. De eerstedivisionist heeft de opties in de aflopende contracten gelicht. Beide spelers komen uit de eigen opleiding. Een ander talent uit de Fortuna Academy, Perr Schuurs, tekende eind oktober 2016 zijn eerste profcontract tot medio 2019.

Technisch Directeur Charly Chudik op de clubsite: “Voor onze huidige talenten op de Academy is het belangrijk om te zien dat zelf opgeleide spelers de kans krijgen om bij ons de eerste stappen in het betaald voetbal te maken én vervolgens verder te groeien. Dat geldt zeker voor Saddiki en Vlijter, die beiden al behoorlijke stappen hebben gemaakt. Maar er zit ook nog behoorlijk rek in hun ontwikkeling. We zijn zeer benieuwd hoe zij zich het komend seizoen zullen manifesteren.”

Fortuna wil ook aanvoerder Ferry de Regt, Marco Ospitalieri en Jordie Briels langer aan zich binden. De club gaat binnen afzienbare tijd de contractgesprekken aan met deze spelers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *