FC Oss licht optie goalgetter, ook geblesseerde doelman blijft

Foto: Orangepics

FC Oss heeft de optie in het contract van goalgetter Tom Boere gelicht. Dat heeft Peter Bijvelds laten weten.

Ook Xavier Mous, Justin Mathieu, Rick Stuy van den Herik, Lorenzo Piqué, Istvan Bakx, Richard van der Venne, Thijs van Pol en Fatih Kamaci blijven nog een jaar bij FC Oss. Deze spelers hebben of een doorlopend contract of de optie is gelicht.

Over het wel of niet aanblijven van Dean van der Sluys, Dennis Janssen, Dylan de Braal, Jorzolino Falkenstein, Nassir El Aissati, Boban Lazic, Rahies Roshanali, Dominque Kivuvu, Jochem Jansen, Cihat Celik, Jordy Balk, Jordy Deckers, Björn Haggerty en Ronald Koeman Jr is nog geen duidelijkheid. FC Oss gaat met een aantal spelers nog in gesprek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *