Telstar zegt veertien contracten formeel op, optie drietal gelicht

Foto: 1963-Pictures

Voor veertien contractspelers van SC Telstar is de toekomst onzeker. Zij kregen van de club te horen dat het aflopende contract formeel niet zal worden verlengd.

De veertien spelers, die mogelijk na dit seizoen, vertrekken zijn: aanvoerder Frank Korpershoek, Mo Ajnane en Crescendo van Berkel, Jordy Tutuarima, Toine van Huizen, Tom Beissel, Thomas van den Houten, Edo Knol, Calvin Valies, Blake Horton, Fabian Serrarens, Denis Mahmudov, Naoyuki Yamazaki en Brian Ottenhoff. De club kan in een later stadium alsnog met deze Witte Leeuwen om de tafel gaan en een nieuwe overeenkomst sluiten.

Er was wel goed nieuws voor Liban Abdulahi en de keepers Wesley Zonneveld en Boy de Jong (foto). De opties in de contracten van deze spelers zijn wel gelicht, daardoor blijven ze tot medio 2018 verbonden aan de nummer vijftien van de Jupiler League. Telstar meldt in een persbericht dat Oussama Zamouri zijn contract gaat verlengen. Met Floris van der Linden is de club in een afrondende fase voor een langer verblijf in Velsen-Zuid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *