Breuer en Sparta spreken intentie uit

Foto: Orangepics

De kans is groot dat Michel Breuer ook volgend seizoen bij Sparta Rotterdam speelt. Club en speler hebben de intentie uitgesproken om het aflopende contract met één seizoen te verlengen. “We zullen er als het goed is wel snel uitkomen”, zegt Breuer tegenover RTV Rijnmond. De verdediger kreeg vorige week een formele ontslagbrief in de brievenbus, maar de Rotterdamse club liet direct weten graag door te willen met de 36-jarige aanvoerder.

Breuer voelt zich goed genoeg voor een extra seizoen. “Het voelt eigenlijk op dit moment niet veel minder als voorgaande seizoenen wat betreft herstel. Dan ben je er voor jezelf snel uit, omdat je ook nog graag wilt blijven spelen”, zegt Breuer, die dinsdagavond met zijn club aan moet treden tegen zijn oude liefde sc Heerenveen. Breuer speelde van 2004 tot 2012 bij de Friese club. Ruim 235 wedstrijden speelde hij voor de pompebledenclub.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *