Nick Bakker: ‘De drie punten tellen’

Foto: Orangepics

FC Emmen boekte een moeizame thuisoverwinning tegen Achilles’29. Nick Bakker knikt. “We beginnen goed aan de wedstrijd, krijgen veel kansen maar zijn niet scherp. Gelukkig maakten we alsnog die goal.” FC Emmen won met 1-0. Cas Peters trof doel.

Voor FC Emmen blijft het lastig om de tegenstander de wil op te leggen. “Dat klopt, het lukt niet altijd, maar als je vanavond snel twee doelpunten maakt, dan speel je de wedstrijd eenvoudig uit.”

De weg naar de play-offs is ingeslagen. “Het gaat weliswaar moeizaam maar de drie punten tellen”, zegt Bakker tegen TjerkstraMedia ClubWatcher. “Als we ons maar plaatsen voor de play-offs. Dat is belangrijk voor ons.”

Aflopende verbintenis

Bakker heeft een aflopende verbintenis bij FC Emmen. De toekomst van de centrumverdediger is onzeker. “Ik weet nog niet waar mijn toekomst ligt”, zegt hij. “Mijn zaakwaarnemer is bezig. Ik heb ook geen idee of Emmen door wil, maar mogelijk is er eind van de maand meer duidelijk. Ik laat het op me afkomen.”

“Ik ambieer een terugkeer naar de eredivisie, maar ik ben natuurlijk lang geblesseerd geweest. Maar ik kan dat niveau aan. Ik voel dat ik naar mijn oude niveau terug aan het groeien ben”, zegt Bakker, die het liefste in het centrum van de defensie speelt. Maar als de trainer me op de linksachterpositie nodig heeft, dan speel ik daar.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *