Uitblinker Roda JC: ‘Interesse is niet aan de orde’

Foto: Jack Wolters

Het is nog altijd mogelijk dat Roda JC zich rechtstreeks handhaaft voor de Eredivisie. De Limburgse club zal zondag punten moeten pakken in de uitwedstrijd tegen Vitesse. Een ding is zeker: Roda heeft een uitstekende doelman onder de lat staan: Benjamin van Leer. De keeper blinkt dit seizoen uit.

“Ik krijg veel credits, maar vind dat die ook naar anderen mogen gaan. We doen het samen. Elke transferperiode komen er bij Roda heel veel spelers bij, toch hebben we elke keer een leuk en hecht team”, zegt de lijnkeeper tegen VI.

Van Leer ligt nog tot medio 2019 vast in Kerkrade. De doelman wordt al her en der gelinkt aan andere clubs. De goalie wil er zelf niets van weten. “Interesse is niet aan de orde, maar ik wil er nu ook niks van weten. Ik ga ervan uit dat ik volgend seizoen nog bij Roda zit. Voor mij is maar één ding belangrijk: zondag, Vitesse.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *