Achilles’29 loopt leeg, ook Beijer vertrekt

Foto: Orangepics

Achilles’29 loopt leeg na de degradatie uit de Jupiler League. Ook Barry Beijer laat van de komende zomer sportpark De Heikant achter zich. Dat meldt De Gelderlander.

Eerder werd bekend dat Mischa Boelens, Robbert te Loeke, Antoine Gounet, Kürsad Sürmeli, Doriano Kortstam (allen onbekend), Freek Thoone (AWC), Migiel Zeller (TEC, nu verhuurd), Brian Boogers (UNA, nu verhuurd), Coen Gortemaker, Rick Hemmink (beiden HHC), Nassim Amaarouk (gehuurd van NEC) en Eef van Riel (De Treffers) vertrekken.

Het is nog niet bekend waar de toekomst ligt van Emir Smajic, Antonio Stankov, Jop van Steen, Joey Dekkers, Thijs Hendriks, Wim Bokila en Jesse Edge. Omid Popalzay, Niek Versteegen, Kenny Elders, Boy van de Beek, Imran Oulad Omar en Mart Raterink hebben een doorlopende verbintenis bij Achilles’29.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *