De Graafschap pakt door en strikt ook Agil Etemadi

Foto: Jack Wolters

De Graafschap blijft actief op de transfermarkt. De eerstedivisionist heeft deze keer een keeper aangetrokken. Agil Etemadi komt naar Doetinchem. “Door het vertrek van Heusinkveld en Verstappen moet het aantal keepers uitgebreid worden. Met Agil halen we een ervaren doelman binnen”, aldus manager voetbalzaken Peter Hofstede.

De 30-jarige Etemadi tekent, onder voorbehoud van een positieve medische keuring, een contract voor twee jaar. De doelman doorliep de jeugdopleiding van sc Heerenveen en keepte achtereenvolgens voor FC Emmen, BV Veendam, FC Groningen, Tractor Sazi FC (Iran), Almere City FC en Sanat Naft Abadan (Iran). Ook heeft de doelman drie interlands bij Jong Oranje op zijn naam staan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *