Milan Massop blijft bij Excelsior

Foto: Bert Letteboer

Milan Massop blijft ook komend seizoen bij Excelsior. De optie in zijn contract wordt gelicht. De 23-jarige verdediger kwam in de zomer van 2016 over van FC Eindhoven.

Massop die in het begin genoegen moest nemen met een plaats op de reservebank, veroverde na de winterstop een basisplaats als linksback. Hij speelde dit seizoen veertien wedstrijden. Een keer scoorde hij, in de winstpartij (3-0) tegen sc Heerenveen.

“Ik ben blij dat de club de optie in mijn contract heeft gelicht”, reageert Massop op het digitale thuis van Excelsior. “Ik hoop dat ik de goede lijn die ik dit jaar heb ingezet in het komende seizoen kan doortrekken. Mijn doel toen ik naar Excelsior kwam, was om in de Eredivisie te voetballen. Dat is gelukt en ik hoop dat ik dit zo kan volhouden.’’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *