De gebroeders Martina in onderhandeling over contractverlenging, Limburgse clubs willen Stankov

Foto: 1963-Pictures

Shermar en Shermaine Martina blijven vermoedelijk langer verbonden aan MVV Maastricht. De getalenteerde spelers zijn in onderhandeling over het openbreken en verlengen van hun verbintenis. Dat is TjerkstraMedia CW ten ore gekomen. Shermar speelde afgelopen seizoen zestien wedstrijden voor MVV. Shermaine heeft dertien duels achter zijn naam staan.

De gebroeders Martina, beide 21 jaar, hebben een aflopende verbintenis (met optiejaar) bij de Zuid-Limburgse formatie, die het in de halve finale van de play-offs mogen uitvechten met Cambuur voor een finaleplaats.

Stankov

Mogelijk keert Antonio Stankov (foto) terug naar MVV Maastricht. De Macedonische rechtervleugelverdediger (26), die afgelopen half jaar uitkwam voor Achilles’29 in de Jupiler League en daar hoge ogen gooide, speelde van 2012 tot 2014 al bij de Maastrichtse club. Ook Fortuna Sittard en De Graafschap hebben interesse in de verdediger.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *