FC Dordrecht hoopt op medewerking Feyenoord

Foto: Orangepics

FC Dordrecht hoopt voor aankomend seizoen gebruik te kunnen maken van enkele huurlingen van Feyenoord. De Jupiler League-club heeft vooralsnog slechts acht spelers onder contract heeft staan voor volgend seizoen. Jafar Arias, Mawouna Amevor, Sai van Wermeskerken, Bradley de Nooijer (foto), Jordy Vleugels, Luivienno Statia, Shaquille Pinas en Anthony Berenstein blijven aan.

Tim Coremans (gehuurd), Alessio Da Cruz (gehuurd), Joris Kramer (gehuurd), Everon Pisas, Alvin Daniels, Joël Thomas, Nick Hak, Michael Chacon, Joey Godee, Ibrahima Touré, Marlon Slabbekoorn, Cerezo Hilgen, Erol Alkan en Niv Antman vertrekken bij de club waarvan Gérard de Nooijer de hoofdtrainer is.

FC Dordrecht kiest voor komend seizoen voor een offensieve speelstijl, omdat uit haar seizoensevaluatie is gebleken dat de meer behoudende speelstijl van afgelopen seizoen geen doorslaand succes werd, meldt RTV Rijnmond. De Schapenkoppen waren dichtbij degradatie uit de Eerste Divisie. Dordrecht kon ternauwernood Achilles’29 onder zich houden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *