NAC Breda slaat eerste slag, nipte zege op N.E.C.

Foto: Joop Kappert

NAC Breda heeft vanavond in eigen huis een eerste slag geslagen in de finale van de Jupiler League Play-Offs. De thuisploeg boekte een 1-0 overwinning tegen N.E.C. Nijmegen. Cyriel Dessers scoorde vijf minuten voor tijd de winnende treffer.

Het beste voetbal was van N.E.C.. De eredivisieclub trof een aantal keer het houtwerk. Het was Dessers (foto) die in de slotfase van het duel toesloeg na een fout in de opbouw bij N.E.C. Tot overmaat van ramp pakte Julian von Haacke een gele kaart, waardoor hij de return in Nijmegen mist.

Komende zondag volgt de beslissing. Dan staat de return op het programma in De Goffert, waar om 16.45 uur wordt afgetrapt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *