AZ bindt revelatie Stengs: ‘Hij is een moderne rechterspits’

Foto: Orangepics

Calvin Stengs laat het de afgelopen weken meer dan zien bij AZ. De achttienjarige buitenspeler breekt door en neemt bij vlagen zijn team bij de hand met fraaie acties en passes. De clubleiding van AZ heeft dat beloond met een nieuw vijfjarig contract. “Hij is een moderne rechterspits: snel, wendbaar, sterk in de één-tegen-één-situaties en heeft scorend vermogen”, liet Huiberts onlangs weten over de talentvolle aanvaller uit de eigen jeugd.

Stengs, die in de play-offs een basisplaats kreeg, scoorde en assists gaf, is zelf ook blij. “Het gaat heel erg lekker en dan komt dit er ook nog bij. Heel mooi”, reageert de rechtsbuiten, die nu tot 2022 vastligt in Alkmaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *