MVV Maastricht aan de haal met Koolhof

Foto: Joop Kappert

Dean Koolhof blijft actief in de Jupiler League. De aanvallende middenvelder maakt de overstap van De Graafschap naar MVV Maastricht. De 22-jarige aanvallende middenvelder kwam vier seizoenen uit voor de Achterhoekers. Koolhof tekent voor twee jaar in Maastricht.

Ron Elsen over de aanwinst: “MVV Maastricht volgde Dean al langere tijd. Hij staat te boek als een jeugdtalent van De Graafschap en heeft de afgelopen seizoenen in het blauw-wit laten zien dat hij het niveau aan kan. Vorig seizoen nog kwam hij met De Graafschap uit in de Eredivisie. Dean is een allrounder in aanvallend opzicht en heeft de nodige creativiteit. Hij heeft een actie in huis en beschikt over een goed spelinzicht. MVV Maastricht haalt met Dean een versterking in huis voor het systeem dat we graag spelen: technisch verzorgd en aanvallend voetbal.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *