Fons Groenendijk blijft ADO Den Haag trouw

Foto: Jack Wolters

Fons Groenendijk blijft ADO Den Haag trouw. De 53-jarige hoofdtrainer blijft nog twee jaar bij de Residentieclub. Dat meldt ADO. Groenendijk werd in februari 2017 vastgelegd als opvolger van Zeljko Petrovic en loodste het elftal van de laatste positie van de Eredivisie naar de elfde plaats.

De Leidenaar is content met het lichten van de tweejarige optie in zijn contract. “Ik ben blij dat we met elkaar door gaan. Ik werk hier sinds februari met heel veel plezier en wilde daarom graag verder bij ADO Den Haag. Het is een fantastische club met veel potentie. De komende twee seizoenen willen we de basis, die afgelopen maanden is gelegd, verder uitbouwen. Ik ben trots dat ik nog twee jaar trainer mag blijven van deze mooie club.”

Manager Voetbalzaken Jeffrey van As: “Het zal geen verbazing wekken dat we graag met Fons verder wilden. Hij en zijn staf hebben afgelopen seizoen een geweldige prestatie in korte tijd neergezet. Fons is iemand die echt bij ADO Den Haag past met de passie die hij dagelijks in zijn werk legt. Met het doorgaan van Fons geven we een hoop duidelijkheid richting eventuele versterkingen van de spelersgroep.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *