Update: Eredivisieclubs concreet voor Tom Boere

Foto: Orangepics

Tom Boere kan zijn loopbaan vervolgen in de Eredivisie. D-tv meldt dat een eredivisieclub concreet is voor de goalgetter van het afgelopen seizoen in de Jupiler League. De geïnteresseerde club, vermoedelijk PEC Zwolle, ADO Den Haag of NAC Breda, zou zich gemeld hebben bij zijn werkgever FC Oss, waar Boere nog een contract heeft tot medio 2018.

Voor FC Oss scoorde Boere afgelopen seizoen 33 doelpunten. Daarnaast was de spits goed voor zes assists. Ook uit het buitenland is er belangstelling voor de aanvaller. Een Thaise club wilde Boere contracteren en recent was er het bericht dat het Italiaanse SPAL 2013 interesse had. Op 3 juli is de eerste training van FC Oss voor seizoen 2017-2018.

UPDATE – Inmiddels zijn er twee eredivisieclubs concreet voor Tom Boere.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *