VVV-Venlo bindt doelman Delano van Crooy

Foto: Orangepics

De kogel is door de kerk. Delano van Crooy zal volgende week een nieuwe verbintenis ondertekenen bij eredivisieclub VVV-Venlo. De 26-jarige keeper is mondeling aakkoord over twee jaar, weet TjerkstraMedia CW.

Van Crooy, die een afgelopen contract had in Venlo, speelde vorig seizoen 25 competitiewedstrijden voor VVV in de Jupiler League. De Limburger nam het stokje over van de van Heerenveen gehuurde doelverdediger Maarten de Fockert. Veertien duel hield Van Crooy de nul.

VVV versterkte zich onlangs al met de Duitse doelman Lars Unnerstall. De 26-jarige keeper komt over van Fortuna Düsseldorf. Beide keepers zullen het met elkaar mogen uitvechten voor een plek onder de lat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *