FC Emmen richt pijlen op twee clubloze spelers

Foto: Orangepics

FC Emmen heeft haar pijlen gericht op twee transfervrije spelers. Jeroen Veldmate (28) en Lars Hutten (27) zijn in beeld bij de Jupiler League club, zo berichten RTV Drenthe en TjerkstraMedia CW zaterdag bijna tegelijkertijd op Twitter.

Veldmate, een verdediger, speelde bij het Deense Viborg FF, maar door blessureleed werd zijn contract ontbonden in februari van dit jaar. Hutten (foto) stond onder contract bij het Duitse SV Rödinghausen. De aanvallende middenvelder/tienspeler kwam na 24 wedstrijden en zes treffers niet tot de overeenstemming voor een nieuwe verbintenis. Hutten kwam eerder uit voor onder andere: PSV, Willem II, Veendam, Excelsior en Fortuna Sittard.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *