Teije Ten Den nieuwe centrumspits van FC Volendam

Foto: Jack Wolters

FC Volendam heeft de komst van een centrumspits bekend gemaakt. Teije ten Den tekent voor twee jaar (plus optie voor een extra seizoen) bij de Jupiler League-club. De 24-jarige aanvaller kwam afgelopen seizoen op huurbasis uit voor Helmond Sport, dat Ten Den huurde van Go Ahead Eagles.

Ten Den komt transfervrij naar Volendam. Pikant detail, FC Volendam opent het seizoen op 18 augustus met een thuiswedstrijd tegen Helmond Sport, dat hem ook wilde contracteren. Ten Den is de tweede aanwinst voor de ploeg van hoofdtrainer Misha Salden na Nick Doodeman die overkwam van AZ. De club hoopt zich deze zomer nog te kunnen versterken met een buitenspeler.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *