Roda JC in zee met Robert Molenaar

Foto: Joop Kappert

Roda JC Kerkrade gaat in zee met Robert Molenaar. De 48-jarige Zaandammers wordt hoofdtrainer voor de duur van één seizoen met de optie voor nog een jaar. Molenaar werkt de afgelopen twee jaar bij FC Volendam. Kort voor de play-offs werd de trainer aan de kant geschoven. Ook was hij werkzaam bij onder meer N.E.C., AZ en Halsteren.

Technisch Directeur Harm van Veldhoven: “In de zoektocht naar een geschikte hoofdtrainer zijn we na een zorgvuldig proces uitgekomen bij Robert. Zijn komst betekent voor ons de gewenste invulling voor de positie van hoofdtrainer. Het is een Nederlandse coach die het Nederlands voetbal kent en die door de jaren heen al de nodige ervaring heeft opgebouwd als speler en als trainer. Wij zijn erg blij dat hij voor ons gekozen heeft want het is een trainer die past binnen onze visie en filosofie.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *