Update: Nick Kuipers van ADO Den Haag: ‘Mooie beloning’

Foto: Orangepics

Nick Kuipers gaat de overstap maken van de Jupiler League naar de Eredivisie. De 24-jarige centrale verdediger, die transfervrij overkomt van MVV Maastricht, gaat voor vier jaar tekenen bij ADO Den Haag.

“Dit is een mooie beloning voor Nick, na een prima seizoen”, reageert zaakwaarnemer Danny Ris in gesprek met FOX Sports. “In de komende dagen wordt de transfer definitief afgerond.” Kuipers genoot ook de interesse van een Engelse club, vermoedelijk Bolton Wanderers.

Kuipers kon ook verlengen bij MVV, maar kiest voor een stap hogerop. Hij speelde 162 officiële wedstrijden voor de Sterrendragers. Het afgelopen seizoen kwam hij tot 37 optredens in de Jupiler League. Daarin was hij drie keer trefzeker.

UPDATE – Nick Kuipers speelt de komende vier seizoenen bij ADO Den Haag. De Residentieclub maakte zijn komst woensdagmiddag bekend via de officiële kanalen. Kuipers, die overkomt van MVV Maastricht, is blij: “Als je voor zo’n club mag spelen moet je er volle bak voor gaan, ik heb er super veel zin in.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *