FC Volendam bindt twee beloften

Foto: Niels van Renen

De succesvolle 019 van de jeugdopleiding van FC Volendam heeft wederom twee spelers afgeleverd aan de selectie van het vlaggenschip van FC Volendam. Dat meldt de club op het digitale thuis van de FC. Gani Meholi en Darry Baly tekenen een contract voor één seizoen, met de optie voor een tweede seizoen.

Meholi is een aanvallende middenvelder. Hij kwam al een paar keer in actie voor Jong Volendam, terwijl Darryl kan spelen als linksback of linker centrale verdediger en op die positie de concurrentie aan zal gaan.

Beide spelers zullen in eerste instantie via Jong FC Volendam aan de deur gaan kloppen en melden zich aankomende maandag 3 juli als de voorbereiding van het eerste team op seizoen 2017/’18 van start gaat.

Nieuwe buitenspeler

FC Volendam zal zich een dezer dagen versterken met een rechtsbuiten. Als de onderhandelingen zijn afgerond zullen we hier melding van maken. Vermoedelijk zal de deal begin volgende week beklonken worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *