Ciranni zal vooralsnog zijn contract bij MVV Maastricht uitdienen

Foto: Orangepics

Goed nieuws voor de fans van MVV Maastricht. Alessandro Ciranni zal nog een seizoen actief zijn in De Geusselt. De rechtsback zal vooralsnog zijn aflopende verbintenis uitdienen. Alleen als een geïnteresseerde club hem absoluut wil binnen halen, dan zal dat bekeken worden”, laat zijn belangenbehartiger Fabrizio Lioi weten aan TjerkstraMedia CW.

Ciranni (21) genoot de belangstelling van een aantal Nederlandse en buitenlandse clubs, maar die interesse werd niet concreet genoeg. Afgelopen seizoen was de Belgische rechtsachter goed voor vijf goals en vier assists in het shirt van MVV.

Vandaag begon voor de Jupiler League club de voorbereiding op het seizoen 2017/2018. Jari Vandeputte, vorig seizoen nog FC Eindhoven, trainde mee. Hij is op stage. Ook hebben de Sterrendragers twee keepers op proef.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *