Update: Heracles Almelo ziet sterkhouder Castro vertrekken

Foto: Erik de Weerd

Een fikse aderlating voor Heracles Almelo. Doelman Bram Castro vertrekt na drie seizoenen bij de eredivisieclub. De 34-jarige keeper tekent voor twee seizoenen bij AA Gent in zijn vaderland België. Castro kan hierdoor weer thuis gaan wonen bij zijn gezin.

“Het is voor mij heel lastig om Heracles Almelo te verlaten”, aldus Castro op het digitale thuis van Heracles. “Als ik alle clubs waar ik gespeeld heb in ogenschouw neem heb ik bij Heracles Almelo het beste gevoel. Ik ben blij dat de club nog een transfersom voor mij ontvangt, maar ik heb het er tegelijkertijd heel moeilijk mee om Heracles Almelo te verlaten.

Algemeen directeur Nico-Jan Hoogma: “Met Bram Castro vertrekt er een uitstekende keeper en een heel goed mens. Vanuit menselijk oogpunt hebben we hem deze overstap ook gegund. Hij kan nu weer thuis gaan wonen bij zijn gezin.”

UPDATE – De overgang van Bram Castro naar AA Gent is afgeketst. De keeper keert terug naar Heracles.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *