Cambuur test Touré

Foto: 1963-Pictures

Ibrahim Touré (22) mag zich de komende week laten zien bij SC Cambuur. De aanvallende middenvelder annex verdediger, opgegroeid bij FC Dordrecht, maar einde contract, kreeg tegen VV DTD (1-7 winst) speelminuten.

“De rechtsachter-positie was even wennen, maar ik ga zorgen dat ze niet om mij heen kunnen”, liet de speler tegen LC weten. “Door alles wat ik heb meegemaakt, ben ik volwassener dan leeftijdsgenoten.”

Touré mag Marinus Dijkhuizen gaan overtuigen van zijn kwaliteiten: “Touré krijgt de tijd om een contract af te dwingen. We gaan kijken of hij bij de beloften komt of wordt toegevoegd aan de eerste selectie”, aldus de hoofdtrainer, die hoopt dat Cambuur spoedig nog een veelscorende spits aan kan trekken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *