Update: Luckassen staat voor vertrek bij AZ

Foto: Orangepics

Derrick Luckassen lijkt op weg naar PSV. Het Eindhovens Dagblad meldt dat PSV neigt een bod te doen op de middenvelder annex verdediger. Luckassen heeft in Alkmaar een contract voor één seizoen, plus optiejaar welke gelicht kan worden door AZ.

“Laat ik vooropstellen dat er interesse is, en dat er interesse is van meerdere clubs in Derrick Luckassen. Dus er is ook gesproken met een aantal clubs, dat klopt”, zei AZ-directeur Max Huiberts onlangs in een interview met FOX Sports. “Of het om PSV gaat? Ik wil hierover pas uitlatingen doen als het serieus is of als het afgerond is.”

Luckassen speelde tot dusver 97 wedstrijden voor AZ. Acht keer trof hij doel voor de club waar hij de jeugdopleiding genoot.

UPDATE – Derrick Luckassen gaat voor vijf jaar tekenen bij PSV.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *