Persdag Almere City FC: Nieuwe en bekende gezichten

Foto: TjerkstraMedia CW

Veel nieuwe, maar ook veel bekende gezichten bij Almere City FC op de jaarlijkse persdag. Gaston Salasiwa was aanwezig, ook Soufyan Ahannach is nog altijd aanwezig bij de Jupiler League-club. De middenvelder wil nog altijd vertrekken bij City, maar omdat hij zijn contract niet voor een bepaalde periode heeft opgezegd, is zijn aflopende verbintenis automatisch met een jaar verlengd. Mocht een club hem over willen nemen, dan zal Almere City vermoedelijk niet moeilijk gaan doen. Voor Soufyan Ahannach is er belangstelling, maar de concreetheid ontbreekt.

Anass Ahannach, Leeroy Owusu, Delvechio Blackson, Achille Vaarnold werden aan de pers gepresenteerd. De nieuwkomers moeten de selectie van trainer Jack de Gier van een frisse wind voorzien. Verder waren natuurlijk aanwezig: Faris Hammouti (nog een jaar gehuurd van Feyenoord), Arsenio Valpoort, Khalid Tadmine, Sherjill Mac-Donald, Javier Vet, Sven Braken, Jeffrey Rijsdijk, Tom Overtoom, Damon Mirani, Kees van Buuren, Roy Pistoor, Chiel Kramer, Mike Grim, Silvester van der Water en Calvin Mac-Intosh.

Algemeen directeur John Bes liet TjerkstraMedia CW weten dat hij tevreden is met de selectie, zoals die er op dit moment staat, al hoopt hij nog wel een 9 of 10 toe te kunnen voegen aan het team. Ook een linksbenige flankspeler is wenselijk geeft hij aan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *