Van der Heijden: ‘Moet laten zien dat ik de nummer één spits ben’

Foto: Orangepics

Dennis van der Heijden hoopt dat hij de nieuwe spits wordt van ADO Den Haag. De twintigjarige aanvaller wil trainer Fons Groenendijk tijdens de voorbereiding op het nieuwe seizoen overtuigen van zijn kwaliteiten. “De voorbereiding is voor mij de kans om mezelf te laten zien. Ik moet laten zien dat ik de nummer één spits ben en dat de club geen andere spits hoeft te halen”, zegt Van der Heijden in gesprek met Omroep West. “Natuurlijk zal er concurrentie bijkomen, maar ik moet gewoon laten zien dat ik het kan.”

Afgelopen halfjaar kwam Van der Heijden op huurbasis uit voor FC Volendam. Die huurperiode had zijn voor- maar ook zijn nadelen. “Het is goed dat je andere mensen om je heen hebt. Die kijken anders naar je en bespreken andere dingen met je. Maar het is niet zo gegaan als ik had gewild. Ik had echt alles willen spelen, maar door blessures en het ontslag van de trainer (Robert Molenaar, red.) is het niet zo gegaan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *