Ook PEC Zwolle nog niet klaar op de transfermarkt

Foto: Erik de Weerd (foto: hoofdtrainer John van’t Schip)

Ook PEC Zwolle is nog niet klaar op de transfermarkt. Technisch directeur Gerard Nijkamp speurt nog naar een linker centrale verdediger, een linksback en aanvallende flankspelers. Dat vertelt Nijkamp aan De Stentor. Nijkamp gaat bij de aankopen goed kijken naar de achtergrond van de speler.

Om de selectie te kunnen versterken zou de eredivisieclub Thanasis Karagounis en Ryan Thomas (contract tot medio 2018) van de hand willen doen. Voor de door blessures geplaagde Griek is er belangstelling, maar de concreetheid ontbreekt. “Als Ryan de volgende stap kan maken, en de geïnteresseerde club heeft er de juiste transfersom voor over, dan moeten we hem laten gaan. Met het geld dat daarmee vrijkomt halen we niet één vervanger, maar kunnen we de spelersgroep op twee of misschien zelfs drie plekken versterken. Daarmee geven we de selectie echt een boost.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *