AZ kiest voor frisse wind

Foto: Orangepictures

Ben Rienstra en Iliass Bel Hassani van AZ lijken op weg naar de uitgang. Het tweetal is overbodig geworden in Alkmaar. Het perspectief voor de twee is bijzonder klein geworden door de komst van huurling Marko Vejinovic van Feyenoord. Die komt te spelen op de positie van Rienstra (foto).

Bel Hassani ondervindt last van de veranderde speelwijze van AZ. Trainer John van den Brom wil komend seizoen met de punt naar achteren spelen. Bel Hassani is een echte tien. De Noor Fredrik Midtsjø van Rosenborg BK, ook een middenvelder, trekt vermoedelijk spoedig naar AZ, melden Nederlandse media.

Ook voor verdediger Jop van der Linden en aanvaller Muamer Tankovic lijkt er geen toekomst te zijn bij AZ.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *