Hooi tekent contract bij ADO Den Haag

Foto: Orangepictures

ADO Den Haag heeft Elson Hooi gecontracteerd. De 25-jarige aanvaller tekent een contract voor twee jaar met een optie voor nog een seizoen, mits hij de medische keuring doorstaat. De international van Curaçao komt transfervrij over van het Deense Vendsyssel FF.

Technisch manager Jeffrey van As op de clubsite van ADO: “Ik ken Elson nog uit de tijd dat ik technisch directeur was bij NAC. Daar was ik altijd gecharmeerd van hem. Hij is een speler die voorin op meerdere posities uit de voeten kan. Elson kan ook zijn doelpunten meepikken, zoals hij bewees tijdens de Caribbean Cup. Hij kan voor ADO Den Haag zeker een meerwaarde zijn.”

Hooi heeft er zin in. “ADO Den Haag is een hele leuke club met een mooi stadion. Ik sta te popelen om te beginnen. En ik ben topfit, want ik heb afgelopen tijd veel gespeeld met nationale ploeg.” Hooi kwam in Nederland ook uit voor NAC Breda en FC Volendam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *