Armenteros aast op vervolgstap, Hardeveld binnen

Foto: Bert Letteboer

Samuel Armenteros aast op een vertrek bij Heracles Almelo. De 27-jarige spits wil na een goed seizoen de club door de voordeur verlaten. Dat vertelt hij tegen Voetbal International. “Iedereen weet dat ik van Heracles houd. Wel zijn er natuurlijk ook andere avonturen in de voetballerij. Als je 21 jaar bent ligt de wereld nog aan je voeten. Ik ben inmiddels 27. Ik weet ook niet hoe lang het lichaam het volhoudt. Op je 35ste begint het echte leven. Tot die tijd moet ik er alles uit zien te halen.”

“Ik ben ambitieus. Ik ben international van Zweden en over tien maanden staat er een WK voor de deur. Het is een droom daar aan deel te mogen nemen”, vervolgt Armenteros, die onlangs werd gelinkt aan een Griekse club. “Ik moet dit jaar de beste Samuel laten zien om mijn plek af te dwingen. Het is belangrijk dat ik bij een club terechtkom waar ik ook alles speel.”

Jeff Hardeveld

Heracles Almelo neemt Jeff Hardeveld over van FC Utrecht. De 22-jarige verdediger tekent voor twee jaar plus optiejaar. “Met Jeff zijn we erin geslaagd een talentvolle verdediger aan ons te binden”, aldus algemeen directeur Nico-Jan Hoogma. “Hij kan als linksback spelen, maar kan ook als linker centrale verdediger uit de voeten. Precies de posities waar we nog versterking zochten.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *