Hutten nog even in de wachtkamer van RKC Waalwijk

Foto: Orangepictures

Lars Hutten moet nog in de wachtkamer plaatsnemen. De aanvallende middenvelder blijft nog tot woensdag bij de selectie van RKC Waalwijk. Dat meldt het Brabants Dagblad. De Tilburger speelt nog mee in het oefenduel met Excelsior. Daarna beslist de Jupiler League club of Hutten voor een contract in aanmerking komt.

Volgens algemeen directeur Frank van Mosselveld zal RKC mogelijk nog twee spelers toevoegen aan de selectie. De club zoekt een middenvelder met snelheid of diepgang, die ook eventueel rondom een diepe spits kan spelen. Voor die vacature is Lars Hutten een kandidaat. Ook een linksbenige verdediger is welkom bij de Waalwijkse club.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *