Update: Sparta-talent Van Drongelen op weg naar Hamburger SV

Foto: Orangepictures

Rick van Drongelen is op weg naar de Bundesliga. De 18-jarige verdediger van Sparta Rotterdam is met het Duitse Hamburger SV in onderhandeling over een meerjarig contract. Dat bevestigde Sparta vandaag.

Van Drongelen, die ook op het wensenlijstje van Feyenoord staat, stond al langer op het lijstje van de nummer veertien van de Bundesliga. Centrumverdediger Van Drongelen zal vermoedelijk voor vijf jaar tekenen bij HSV. Sparta zal naar verluidt drie miljoen euro ontvangen voor de jonge verdediger, die in december 2015 debuteerde in de hoofdmacht van Sparta.

UPDATE – Rick van Drongelen tekent voor vijf jaar. De transfer is definitief. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *