Noppert ontiegelijk blij, maar: ‘concurrentie zal niet verdwijnen’

Foto: Orangepictures

Andries Noppert (23) heeft het na drie seizoenen NAC Breda voor elkaar. De plek onder de lat is van hem. “Ik ben redelijk jong, maar heb uiteindelijk drie jaar gewacht op dit moment. Ik ben ontiegelijk blij dat ik voor zo’n mooie club mag gaan spelen,” laat de Friese keeper weten aan BN De Stem.

Noppert wint de eerste slag om de plek onder de slag van Nigel Bertrams (24), die overkwam van Willem II. “De concurrentie zal niet verdwijnen, omdat Nigel mij onder druk blijft zetten. Dat is niet meer dan logisch. Omgekeerd zou dat ook het geval zijn. Ik realiseer me dat dit pas het begin is. In dit geval is het alles voor mij, maar ik moet er voor waken dat ik minder scherp word, want dan kan het zomaar de andere kant opgaan. Het is aan mij om het vertrouwen van de technische staf waar te maken. Elke training, elke week, elke wedstrijd zal ik messcherp moeten zijn.”

Bertrams is teleurgesteld, maar zal blijven strijden. “Als sportman ben ik natuurlijk heel teleurgesteld, maar ik blijf strijdvaardig. Hij heeft de eerste slag gewonnen, maar niet de oorlog.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *