VIDEO Nick Wolters koos voor ‘project FC Dordrecht’: ‘Zal mijn medespelers nooit teleurstellen’

Video: TjerkstraMedia CW
Foto: Rodney van Gelderen

De jarige Nick Wolters (vandaag 24 jaar geworden) kreeg negentig speelminuten van zijn trainer in het oefenduel van FC Dordrecht tegen SDS uit het Friese Oosterend. De doelman kreeg weinig te doen, maar moest wel tweemaal vissen. Dordrecht won met 2-13.

Wolters was teleurgesteld over zijn optreden, maar geeft aan dat hij het ontzettend naar de zin heeft bij de Jupiler League club. ,,Het bevalt wel beter dan ik had verwacht”, gaf hij aan voor de camera van TjerkstraMedia CW. ,,Het was een mooie stap om te maken. Het project trok mij aan.”

Volledige reactie Nick Wolters:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *