Ahannach kan hogerop, concrete interesse voor hem

Foto: Joop Kappert

Soufyane Ahannach gaat mogelijk alsnog vertrekken bij Almere City FC. De aanvaller van Almere City FC geniet de interesse van een of meerdere clubs, zo zegt hij tegen Omroep Flevoland. De namen van die clubs wilde de buitenspeler niet prijsgeven, wel dat er concreet dingen gaande zijn.

“Ik heb het gevoel dat ik mij in het afgelopen jaar zo goed heb ontwikkeld dat ik klaar ben voor een stapje hogerop. Ik denk dat dit het ideale moment is om dat te doen, voor mij en voor de club,” aldus Ahannach, die hoopt dat er voor 18 augustus duidelijkheid is voor hem, maar ook voor Almere City. Op 18 augustus start voor City de competitie in de Jupiler League met een uitwedstrijd tegen N.E.C. Nijmegen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *