Almere City FC meldt komst Schotse middenvelder

Foto: TjerkstraMedia CW

Almere City FC heeft zich per direct versterkt met Charlie Telfer. De 22-jarige Schotse middenvelder komt over van Dundee United. Telfer zal deze week een overeenkomst ondertekenen met de duur van een jaar (plus optiejaar). Dat meldt de club op het digitale thuis.

Telfer maakte in de voorbereiding een goede indruk tijdens een proefstage bij de Jupiler League club. De middenvelder liep ook stage bij Bolton Wanderers. De Engelse club uit de Championship wilde hem eveneens graag vastleggen, maar Telfer kiest voor een avontuur in Nederland.

,,Ik kijk met veel plezier terug op mijn oefenstage. De jongens hebben mij fantastisch opgevangen hier en de faciliteiten zijn uitstekend”, zegt Telfer. ,,Eigenlijk wilde ik sinds het moment dat ik hier vertrok direct weer terug. Het was interessant om ook bij Bolton Wanderers ervaring op te doen, maar de manier van voetballen in Nederland en bij Almere City spreekt mij simpelweg meer aan.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *