Van Gassel en Thomassen duidelijk: ‘Klaar voor de competitie’

Foto: Orangepictures

Hij liet het vorig seizoen al zien, toen Ferhat Kaya met een blessure moest toekijken. Dit seizoen is Stijn van Gassel toch echt de eerste keeper van Helmond Sport. De doelman is blij met het vertrouwen van zijn trainer.
,,Ik ben blij met het vertrouwen van de trainer en club”, zegt Van Gassel tegen TjerkstraMedia ClubWatcher.

,,Ik denk dat ik het vorig seizoen in de nacompetitie goed heb gedaan. Ik wist niet dat ik ook dit seizoen eerste doelman zou worden. Die zekerheid heb je nooit, je wil er wel alles aan doen om eerste doelman te worden en gelukkig is dat gelukt.”

Ricardo Kieboom kwam op proef, maar kwam er met Helmond Sport niet uit. Van Gassel bleef zichzelf. ,,Ik heb vertrouwen in mezelf. Wat er ook gebeurd. Ik blijf gewoon lekker me ding doen en blijf mezelf. Dan moet het wel goed komen.

Tegen Cambuur speelde Stijn een prima partij. Aan de twee tegengoals kon hij niets doen. ,,Ik moest vanavond met name veel voetballend optreden. Veel terugspeelballen. We kwamen er als elftal in met name de tweede helft een aantal keren goed uit. Dit was een goede generale voor volgende week. Dan gaan we vlammen.”

Jordy Thomassen

Volgens Jordy Thomassen is Helmond Sport klaar voor de competitie. ,,We zijn er klaar voor. Volendam kan de borst nat maken. In de tweede helft hebben we het goed gedaan. Met Grad Damen als invaller kwam er meer voetbal in de ploeg en kregen we een aantal goede kansen.”

,,Die twee goals vielen ongelukkig en snel achter elkaar. We stonden in de eerste helft veel te laag en konden geen druk op de bal krijgen. Met iets meer geluk spelen we hier nog gelijk,” aldus de aanvaller die samen met Arne Naudts in de punt staat.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *