El Hamdi en Zeijlmans lang out

Foto: Orangepictures

Rafik El Hamdi zal lang out zijn. De middenvelder van FC Volendam heeft afgelopen week tijdens de training zijn knieband gescheurd. De 23-jarige El Hamdi was net hersteld van een hernia/rugblessure en leek op de weg terug, maar afgelopen maandag ging het opnieuw mis.

“Afgelopen maandag op de training heb ik mijn binnenste knieband gescheurd. Ik baal er enorm van dat ik weer een tijd aan de kant sta. Voor de revalidatie van deze blessure staat minimaal drie maanden”, aldus een zichtbaar aangeslagen El Hamdi tegenover PéSide.

Zeijlmans

Ook verdediger Nick Zeijlmans (21) zal voorlopig uitgeschakeld zijn. Hij is onlangs voor de derde keer geopereerd aan zijn knie. Hoe lang Zeijlmans, die op krukken loopt, uit de running zal zijn is niet duidelijk.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *