Van der Steen redt punt voor Heerenveen, Van Crooy parel van VVV-Venlo

Foto: Orangepictures

Voormalig doelman van Helmond Sport, Wouter van der Steen, heeft sc Heerenveen een punt geschonken in de thuiswedstrijd van de Friese club tegen Heracles Almelo (1-1). De keeper schoot in de slotseconde van het matige duel een uittrap naar voren. Ook was de keeper sterk met een paar reddingen. Nieuwkomer Nemanja Mihajlovic kopte Heerenveen alsnog naar een punt.

Bij Heerenveen viel Henk Veerman in, maar de oud-Volendam spits kon voorin weinig potten breken. Denzel Dumfries speelde een moeizame wedstrijd en dat terwijl hij vorige week bij FC Groningen goed debuteerde met twee assists. Bij Heracles Almelo werd de onzichtbare Brandley Kuwas (ex-Volendam) kort voor tijd naar de kant gehaald. Jamiro Monteiro (vorig seizoen nog Cambuur) kwam halverwege de tweede helft binnen de lijnen. Dario van den Buijs is nog geblesseerd aan de voet.

VVV-Venlo wint weer

VVV-Venlo heeft zes punten uit twee gespeelde wedstrijden. Vorige week werd Sparta aan de kant gezet. Deze keer ging FC Twente de bietenbrug op. In Enschede schoot Vito van Crooy de 0-1 fraai in het doel. Jerold Promes verdubbelde de marge. Tom Boere, vorig seizoen topschutter met 34 goals voor FC Oss, maakte het Twente-doelpunt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *