RKC Waalwijk haalt vleugelaanvaller uit Brugge

Foto: Niels van Renen

RKC Waalwijk heeft Dylan Seys aangetrokken. De Jupiler League-club meldt via de officiële kanalen dat de twintigjarige vleugelaanvaller transfervrij overkomt van Club Brugge. Seys tekende voor twee jaar. Vorig seizoen kwam Seys op huurbasis uit voor FC Twente.

“Met de komst van Dylan voorzien we onze aanvalslinie van een flinke kwaliteitsimpuls”, zegt algemeen directeur Frank van Mosselveld. “Dylan is een snelle en technisch zeer vaardige speler die zowel in een twee- als in een drie-spitsensysteem goed uit de voeten kan, waardoor we ook direct meer mogelijkheden hebben om te variëren in onze speelwijze. Daarnaast is het voor de club RKC Waalwijk goed dat spelers van dit kaliber weer hun weg weten te vinden naar het Mandemakers Stadion, iets waar we trots op mogen zijn.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *