Almere City neemt Van der Heijden over van ADO

Foto: Orangepictures

Almere City FC heeft zich op de valreep versterkt met ADO-spits Dennis van der Heijden. Het gerucht ging al een aantal uren, maar het is de Jupiler League club toch nog gelukt een aanvaller te strikken. Van der Heijden, vorig seizoen na de winter op huurbasis uitkomend voor FC Volendam, zal de rest van het seizoen uitkomen voor Almere City. Ook werd een optiejaar bedongen.

“Dit is voor mij de juiste plek om een mooi jaar te beleven”, vertelt Van der Heijden op de clubsite van City. “Ik heb twee gesprekken gehad met trainer Jack de Gier en daar sprak veel vertrouwen uit. Dat kan mijn prestaties alleen maar ten goede komen. Ik zou tevreden zijn wanneer we met deze club een periodetitel winnen of bij de bovenste ploegen in de Jupiler League eindigen.”

“Met Dennis voegen we een extra spits aan onze selectie toe”, reageert trainer Jack de Gier. “Het is een jonge en talentvolle speler, die een doelpunt kan maken. Het type voetballer waar we naar op zoek waren.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *