Dubbelslag FC Oss, op de valreep twee nieuwe spelers

Foto: 1963-Pictures

Roel van de Sande (30) maakt het seizoen af bij FC Oss. De middenvelder wordt gehuurd van RKC Waalwijk. Van de Sande speelde van 2007 tot 2014 al in het rood-wit en kwam tijdens deze periode tot liefst 157 wedstrijden. Daarna trok hij naar Helmond Sport en RKC. Peter Bijvelds: “Roel brengt een bak ervaring met zich mee en kent de club door en door. Een buitenkansje om hem op de valreep nog toe te voegen aan de groep.”

Ook meldt de Jupiler League club de komst van Lesly de Sa. De 24-jarige vleugelaanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van Slovan Bratislava, waar hij nog tot medio 2020 vastligt. “Lesly is snel en kan een mannetje makkelijk passeren”, zo omschrijft Peter Bijvelds De Sa op de clubsite. “Zo’n type hadden we nog niet. En hij is een speler met een goed karakter. Ik ben erg blij met zijn komst.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *